Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Duurzame stappen met bomen planten

Wij willen ook graag onze bijdrage leveren en hebben daarom in de afgelopen jaren al meer duurzame keuzes gemaakt, maar dit jaar gaan we nog een stukje verder. Wij doneren bij elke boeking een boom op de website van trees for all. Dus vanaf 2023 gaan we flinke stappen zetten voor het compenseren van onze uitstoot!

Voor elk evenement planten wij 1 boom

Met een donatie helpen wij trees for all met het planten van bomen voor een gezondere en groenere wereld en beperken wij onze CO2-uitstoot.

Wat is Trees for all?

Trees for all is een organisatie die al sinds 1999 bomen plant ter compensatie van onze CO2 uitstoot. Bomen hebben namelijk hele goede functies voor onze planeet. Ze filteren de CO2 uitstoot, geven ons zuurstof, geven ons verkoeling en zorgen voor een goed ecosysteem en diversiteit in planten en dieren in bossen. De bomenkap richt heel veel schade aan, omdat ze de lucht dus niet meer filteren en veel planten en dieren geen leefbare omgeving meer overhouden. En ondanks dat we misschien niet altijd even blij zijn met verschillende dieren, zoals muggen, spinnen of wespen, hebben ze allemaal hun eigen doel op de wereld en is het belangrijk dat we die balans niet volledig kapotmaken.


Door dus opnieuw bomen te planten in gebieden waar voorheen veel bomen zijn gekapt, kunnen we die balans weer herstellen. Dit is wat trees for all doet en vooral in de gebieden waar het nodig is. Maar ook bijvoorbeeld in Nederland en andere landen in Europa. Wij stoten met z’n allen ook flink wat CO2 uit, dus het is belangrijk dat we ook in Nederland en Europa voldoende bomen hebben om de lucht schoon te houden.

Binnen 1 minuut gereserveerd!