Photobooth huren bruiloft

De leukste foto's met de photobooth voor jouw bruiloft

Gefeliciteerd met je aanstaande huwelijk! Zijn jullie op zoek naar een originele manier om foto’s te maken van jullie huwelijks feest ? Dan is een feestphotobooth de perfecte oplossing! Een fotograaf maakt natuurlijk fantastische foto’s van jullie bruiloft, maar daar krijgen jullie gasten vaak weinig van terug te zien. Met de photobooth houden ook je gasten een leuk aandenken over aan jouw bruiloft. Zij hebben zich inmiddels ook opgedoft voor jullie prachtige dag.

photobooth huren bruilfoft
Waarom wij?
Onze booths hebben een klassieke uitstraling die goed passen bij bruiloften. Bij ons geen verborgen kosten.
Waarom de classic?

De fotobooth classic maakt je feest compleet. Met een grote printer en camera geef je jouw gasten een onvergetelijke herinnering. 

Blijvende herinnering
Laat iedereen een fotostrip plakken met een leuk tekstje in jouw gastenboek voor een blijvende herinnering.

Photobooth voor bruiloften

€345,-
Perfect voor bruiloften, feesten en evenementen. Binnen 12 seconden zijn de foto’s geprint en achteraf krijg je de foto’s digitaal!
photobooth huren
Fotospiegel huren

Fotospiegel

€475,-

Verbaas je gasten met de Fotospiegel. Maak je feest compleet.

Een persoonlijk design als herinnering

Bij ons kun je ook nog eens zelf het ontwerp voor de fotostrips bepalen. In plaats van saaie witte randen, kun je er een mooi huwelijks thema aan geven. Geef je gasten een blijvend aandenken aan jullie speciale datum of herinner ze eraan dat het jullie bruiloft was, door jullie namen op de fotostrips te zetten. Jullie kiezen het design.

photobooth of fotobooth huren en met strips
Creëer een fotohokje voor je gasten

Een ingehuurde trouwfotograaf loopt de hele dag rond om vooral jullie als gloednieuw echtpaar, maar ook de gasten vast te leggen. Daarbij kan het zijn dat een deel van je gasten niet op de foto staat. Met de photobooth creëer je als het ware een fotohokje waar je gasten zelf heen kunnen om een foto te maken. Zo weet je eigenlijk zeker dat al je gasten op de foto staan, want de photobooth is echt te leuk om over te slaan. Je kunt hier echt een mooi plekje van maken, met eigen decoratie of een prachtige glitter achtergrond van ons.

Impressie

Waarom de photobooth van HalloFoto?

– Onze photobooth huren voor bruiloften komt standaard met 700 fotostrips, genoeg om zelfs een aantal foto’s opnieuw te moeten doen. Bij andere aanbieders moet je de foto’s er meestal los bijkopen.
– Een persoonlijk design dat je zelf kunt aanleveren of wij kunnen maken. Stuur ons bijvoorbeeld een bruiloft uitnodiging en wij maken een passend design. Bij andere aanbieders krijg je saaie, witte fotostrips.
– De keuze tussen een photobooth of videobooth (of beide), terwijl andere aanbieders alleen photobooths aanbieden.
– Geen medewerker op locatie. Wij stellen de camera voor je in, maar de gasten zijn hun eigen fotograaf. Dat maakt het een stuk minder ongemakkelijk! Veel andere aanbieders blijven erbij als fotograaf.
– Een photobooth voor je hele bruiloft. Of je bruiloft met het diner eindigt of doorgaat tot diep in de nacht, er zit geen tijdslimiet aan onze photobooth verhuur. Wij komen de photobooth de volgende dag pas ophalen, terwijl andere aanbieders de photobooth maar voor een paar uur verhuren en elk uur extra meer kost.
– Leuke extra’s bij te bestellen, zoals mooie achtergronden, een gastenboek of een losse instax polaroid camera. Bij andere aanbieders moet je dit allemaal zelf regelen.

Hoe werkt het huren van een photobooth voor je bruiloft?

Via onze website kun je direct zien of er nog een photobooth beschikbaar is voor jullie huwelijksfeest. Is dat het geval? Dan kun je hem meteen reserveren! Je bestelt er ook gemakkelijk meteen de extra’s bij, maar daar kun je ook nog even over nadenken. Die kun je tot een paar dagen voor je bruiloft nog reserveren. Zodra we je aanvraag binnen hebben, krijg je binnen een paar dagen een offerte. Ga je hiermee akkoord? Dan is de photobooth officieel voor jouw huwelijksfeest gereserveerd.


Wij komen de photobooth naar de trouwlocatie brengen, wanneer dit binnen een straal van 55 km vanaf Leiden is. Dit doen we uiteraard op een tijdstip dat het jou uitkomt, zodat het allemaal klaarstaat wanneer de eerste gasten aankomen. Wij stellen alles voor je in, zodat je de mooiste foto’s krijgt. Het enige wat we nodig hebben is een stopcontact. Jullie kunnen je vervolgens volledig bezighouden met de bruiloft. De volgende dag komen we de photobooth weer ophalen en krijgen jullie de foto’s digitaal toegestuurd. Zo kunnen jullie meteen lekker nagenieten!

Binnen 1 minuut gereserveerd!