Photobooth huren in Alphen aan den Rijn

Photobooth huren Alphen aan den Rijn, voor al je feestjes

In Alphen aan den Rijn is er zeker geen gebrek aan evenementen. Een aantal daarvan worden zelfs al meer dan 100 jaar georganiseerd, zoals de jaarmarkt. Hier weten ze dus wel hoe je een feestje organiseert! Heb jij nu ook een feestje op de planning staan, of het nu gaat om een familiefeest, jubileum, huwelijk of zakelijk evenement, en zoek je voor dit jaar iets unieks? Je kunt bij Hallofoto nu een photobooth huren in Alphen aan den Rijn, met gratis levering. Een photobooth maakt elk feestje leuker.

Wat is een photobooth?

De Photobooth is een camera op poten. Vergelijkbaar met een ouderwets fotohokje, maar dan beter. En een beter alternatief op een selfie. Waarom? Omdat je met de photobooth met een hele groep op de foto kunt, zonder dat mensen van je kleine telefoonscherm afvallen of zonder dat je je met 5 mensen in een veel te klein hokje moet proppen. Bovendien rolt er direct een leuke fotostrip uit, zoals van het fotohokje, die je als herinnering kan bewaren.
Onze photobooth komt met 700 fotostrips die je zelf kunt ontwerpen. Zet er de datum van je bruiloft op of maak er een mooie gekleurde strip van in het thema van je feestje.

Onze photobooth huur je al voor 295,-

photobooth huren alphen aan den rijn

Impressie

Waarom zou ik een photobooth huren voor mijn feestje?

Sinds de opkomst van smartphones leggen we alles vast. Sinds de opkomst van social media, willen we ook nog eens alles delen. We maken overal foto’s van en hebben duizenden foto’s op onze telefoon staan die we eigenlijk nooit meer bekijken. Tijd om terug te gaan naar de basis. Foto’s die daadwerkelijk worden afgedrukt en die je als herinnering kunt bewaren. Gebruik de fotostrip als boekenleggen of hang deze aan de koelkast. Dit tovert gegarandeerd een glimlach op je gezicht wanneer je ernaar kijkt.
Wil jij dus dat mensen jouw feestje onthouden? Dat ze je jaren later nog vertellen hoe leuk dat feestje was en hoe vaak ze eraan terugdenken? Dan is de photobooth dus echt een must.

Hoe kan ik het meeste uit de photobooth halen?

De photobooth wordt standaard geleverd met een box met gekke hoedjes en brilletjes. Zo kunnen jouw gasten dus lekker gek op de foto. Wil je het nog leuker maken? Dan bieden we ook nog andere extra’s. Bijvoorbeeld mooie glitter achtergronden. Ideaal voor bijvoorbeeld een bruiloft, eindejaarsfeest of afstudeerfeest. Of huur ook een losse Polaroidcamera, waarmee je bijvoorbeeld op de dansvloer of buiten leuke foto’s kan maken. De photobooth staat namelijk op één plek, dus met de Polaroidcamera kun je lekker rondlopen.
Ben je eerder fan van filmpjes dan foto’s? Dan is de GIFbooth leuk voor jouw feestje. Deze komt ook met 350 fotostrips, maar heeft daarnaast de mogelijkheid om korte filmpjes, boomerangs en GIFjes te maken.

Levering photobooth in Alphen aan den Rijn
Wij komen de photobooth gratis naar je feestlocatie brengen, en halen deze de volgende dag ook weer bij je op. Zo hoef je zelf dus nergens over na te denken. Het enige wat we nodig hebben is een stopcontact, en verder regelen wij alles voor je. Achteraf krijg je de foto’s ook nog digitaal toegestuurd, kun jij ook nog lekker nagenieten.

Binnen 1 minuut gereserveerd!