Photobooth huren Delf

Photobooth in Delft

Heb je binnenkort iets te vieren en wil je je bezoekers een leuk aandenken geven? Of heb je een promotie evenement voor je bedrijf op de planning staan en ben je op zoek naar een creatieve manier voor extra promotie? Dan is een photobooth iets wat op jouw evenement niet mag ontbreken. De photobooth is een leuke toevoeging voor elk evenement in Delft en omgeving.

Onze photobooth huur je al voor 295,-

fotobooth delft

Impressie

Wat is een photobooth?

Een photobooth is vergelijkbaar met een ouderwets fotohokje. Waarschijnlijk heb je die al jaren niet meer gebruikt, maar ze maken nu een hele comeback. Wel in een modern en meer praktisch jasje, want die kleine hokjes waren altijd een heel gedoe als je met meerdere mensen op de foto wilde. Maar de fotostrip die eruit komt, is een leuke blijvende herinnering.


Onze photobooth is een camera op poten. Maar nog steeds met zo’n handig schermpje zodat je jezelf kunt zien voor de foto gemaakt wordt. De photobooth is compact, waardoor we hem gemakkelijk overal heen kunnen brengen. Wil jij een photobooth huren in Delft? Geen probleem, wij komen hem gratis bij je brengen en halen hem de volgende dag weer op.

Waarom is een photobooth een must voor mijn evenement?

De fotostrip van de photobooth is een leuke herinnering aan het evenement. Gaat het bijvoorbeeld om een afstudeerfeestje? Dan wil je daar jaren later nog op terug kunnen kijken, je studeert immers meer één keer af. Hetzelfde geldt voor een bruiloft of huwelijksfeest, dit zijn grote evenementen die je je jarenlang blijft herinneren. Dan is het toch extra leuk om daar een tastbare herinnering aan over te houden?


Maar ook voor zakelijke evenementen is de photobooth een leuk idee. Je kunt de fotostrip namelijk helemaal naar wens opmaken. Voeg er je logo aan toe, je social media accounts of misschien zelfs contactgegevens. Zo kunnen je bezoekers een leuke foto als aandenken meenemen, en hebben ze ook gelijk een visitekaartje in hun hand! Win-win. En er zijn nog veel meer manieren om de photobooth in te zetten als promotiemateriaal. Maar er bijvoorbeeld een leuke winactie van waarbij ze de foto’s moeten delen op social media. Zo bereik je zelfs mensen die niet op je evenement aanwezig waren.

Liever filmpjes dan foto’s?

Naast de photobooth bieden we ook een GIFbooth aan. Hetzelfde concept, maar dan vooral voor video’s, boomerangs en GIFjes. Wij zijn sowieso fan van foto’s en het feit dat je ze mooi op de koelkast kunt hangen. Maar filmpjes zijn tegenwoordig helemaal in, vooral bij jongere generaties. Met de GIFbooth heb je beide. Deze komt namelijk nog steeds met 350 fotostrips, maar maakt het ook super gemakkelijk om het feest met iedereen te delen. Stuur een GIFje naar je familie of post het op social media.


Voor een zakelijk evenement is de GIFbooth misschien nog wel winstgevender dan de photobooth, omdat je bezoekers het ter plekke kunnen delen. Heb je een feestje en komen er vooral jongeren? Dan maak je hen waarschijnlijk gelukkiger met bewegend beeld dan met een foto. Dikke kans dat ze niet eens weten wat je bedoelt met een fotohokje.


Twijfel je tussen een photobooth of GIFbooth? Vraag ons om advies, we helpen je graag met het vinden van de beste match!