Photobooth huren Den Haag, voor al je feestjes

Photobooth huren Den Haag

Den Haag is misschien wel dé stad van de feestjes. Met de diversiteit aan inwoners en bedrijfsleven, is er altijd wel wat te doen. Van food festivals tot luxe gala’s in het Kurhaus en alles er tussenin. Organiseer jij een feestje in Den Haag? Of het nu een luxe bruiloft aan het strand van Scheveningen is of op een mooie buitenlocatie in Den Haag, een fotobooth is een leuke toevoeging aan elk feest!

Photobooth huren in Den Haag al voor 295,-

photobooth huren den haag

Wat is een fotobooth?

Een fotobooth is een moderne upgrade van een traditioneel fotohokje. Je weet wel, zo één met een scherm waar je gekke bekken in trekt en er dan een fotostrip met een aantal foto’s uitrolt. Dat hebben wij nagemaakt, maar dan in een veel kleinere versie, waardoor we deze gemakkelijk overal neer kunnen zetten. Het is een professionele camera op pootjes, in een box die ook zo’n handig schermpje heeft.
De voordelen van een fotobooth:
– Geen klein hokje meer waar niet iedereen in past
– Hoogwaardige kwaliteit foto’s
– Digitaal, dus we sturen je de foto’s na afloop ook online toe
Wij komen de fotobooth voor je klaarzetten, instellen en de volgende dag weer ophalen. Het enige wat jij hoeft te doen is zorgen dat er een stopcontact is en wij doen de rest.

photobooth huren

Impressie

Hoe maak ik een fotohoekje?

In principe heb je weinig nodig om de fotobooth voor je feestje op te zetten. Heb je ergens een lege muur waar we de camera op kunnen richten? Dan ben je in principe klaar. Klinkt dat toch wat saai? Dan kun je bij ons ook mooie achterwanden huren. Dit zijn feestelijke glitter doeken die elke locatie direct omtoveren tot een feestlocatie. De fotobooth komt standaard met een leuke box met gekke hoedjes en brilletjes, dus ook daar hoef je niet aan te denken.


Heb je juist een prachtig aangeklede locatie, bijvoorbeeld voor een bruiloft? Dan kunnen we daarmee natuurlijk een mooi fotohoekje maken. Zolang er een stopcontact is, kan de camera overal staan, ook buiten. Wel is het aan te raden om een goede achtergrond te hebben, zodat er niet opeens mensen door je leuke foto’s heen lopen. DE fotobooth komt met 700 fotostrips, maar het zou toch zonde zijn als je foto’s over moet doen.

Waarom zou ik een fotobooth huren in Den Haag voor mijn feestje?

Iedereen houdt van een aandenken aan een goed feestje. Je zou een goodiebag kunnen maken, maar een foto is natuurlijk veel persoonlijker. Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone en er worden overal foto’s van gemaakt. Maar een ouderwets geprinte foto die je op je koelkast kan hangen, is toch wel echt een uniek aandenken.
Bovendien kun je de fotostrip helemaal personaliseren. Gaat het om een bruiloft? Dan kun je bijvoorbeeld jullie namen en trouwdatum aan de fotostrip toevoegen. Vergeten je gasten ook nooit meer jullie jubilea. Gaat het om een leuk thema feest? Dan kun je de fotostrip in het thema (laten) opmaken. Of maak er een promotionele strip van voor je bedrijfsfeest. Eventueel zelfs met een leuke winactie wanneer je gasten de fotostrip met jouw logo delen op social media.
De fotobooth huren in Den Haag is leuk voor elk feestje en voor iedereen een leuk aandenken om later op terug te kunnen kijken. Want we weten allemaal dat die bewogen selfies op onze telefoon uiteindelijk in de vergetelheid raken.

Binnen 1 minuut gereserveerd!