Photobooth huren Katwijk, leuk voor in je strandtent

Heb jij een strandtent in Katwijk met een volle planning aan feestjes en evenementen? Of organiseer je zelf regelmatig leuke activiteiten zoals high tea op zaterdag of brunch op zondag? Heb je dan al eens nagedacht over het huren van een photobooth? Dit is een leuke en laagdrempelige manier om je bezoekers leuk op de foto te zetten. Met een photobooth zijn je bezoekers zelf de fotograaf en kunnen ze tegelijkertijd jouw locatie promoten!

Wat is een photobooth?

Een photobooth is eigenlijk hetzelfde als een ouderwets fotohokje, maar dan een kleine versie op pootjes. Zo kunnen wij de booth gemakkelijk bij jou bezorgen en kan deze overal geplaatst worden, ruimtegebrek heb je met onze kleine kastjes echt niet. Je bezoekers poseren voor de camera en kunnen op het scherm zien of ze er leuk op staan. Een betere versie van een selfie dus eigenlijk!

Onze photobooth huur je al voor 295,-

photobooth huren

Waarom je een photobooth in je strandtent wilt hebben.

Een strandtent is een unieke plek onder de horecagelegenheden. Zo vaak is het geen echt strandweer in Nederland, dus als we dan naar het strand gaan, nemen we het er ook van. We trekken onze mooiste zomer outfit aan en moeten deze spaarzame momenten natuurlijk vastleggen!


Steeds meer strandtenten zorgen daarbij voor een mooi interieur dat perfect in deze sfeer past en de perfecte achtergrond biedt voor de vele selfies en sfeerfoto’s die op social media worden gedeeld. Hartstikke leuk, maar met evenementen wil je toch graag iets extra’s doen. Dan is een fotohoekje een leuke toevoeging! Zorg dat je gasten een fantastische foto kunnen maken, van goede kwaliteit, die ze vervolgens mee naar huis kunnen nemen. Een blijvende herinnering aan de ontzettend leuke strandtent of dat leuke evenement, dat wil je als bedrijfseigenaar toch?

photobooth katwijk

Een photobooth om je strandtent te promoten

Naast een leuke foto om mee naar huis te nemen, maak je het voor je gasten ook nog gemakkelijker om jouw leuke strandtent te promoten. Of het nu je eigen evenement is of een privé partij, de photobooth is een fantastische marketingtool. In de tijd van social media delen we alles, dus zeker ook dat leuke evenement in die mooie strandtent. Als je de photobooth handig inzet, kan deze je zonder veel moeite helpen met je promotie. 

Wat voorbeelden:
– Zet je eigen Instagram op de fotostrip, zodat kijkers je gemakkelijk kunnen vinden
– Bied een gratis drankje of korting aan, als de evenement gasten terugkomen en de fotostrip meenemen
– Organiseer een leuke actie voor degenen die je taggen in hun social media posts, bijvoorbeeld een winactie voor de meest creatieve foto
– Zet een kortingscode op de fotostrip om nieuwe klanten te trekken

Hoe kan ik de photobooth bestellen?

Je kunt photobooth gemakkelijk via onze website bestellen. Je kunt direct in onze agenda kijken of we er nog één beschikbaar hebben op de datum(s) dat je de photobooth nodig hebt. Wij komen de photobooth gratis leveren, stellen alles perfect voor je in en komen deze de volgende dag ook weer ophalen.