Photobooth huren in Leiden

Photobooth huren in Leiden en omstreken

Een photobooth huren in Leiden of rondom Leiden? Geen probleem wij komen zelf uit Leiden en kennen de stad goed. Wij zijn daarom dé leverancier van photobooths in Leiden en omgeving. Ons bedrijf is gevestigd in Leiderdorp en daarom rekenen wij geen transportkosten voor het brengen en halen van de photobooth in Leiden en rondom Leiden. 

Onze photobooth huur je in Leiden met 24 uur huur, met 700 prints wat meer dan genoeg is voor de hele avond, inclusief transport voor €345,- 

Onze photobooth met printer huur je voor 345,-

134 beoordelingen
5/5

Onze klanten geven ons een 4,9/5 op Google Reviews.

photobooth huren in leiden

Verschillende modellen

photobooth leiden

GIF booth

€295,-

De GIF booth is perfect voor events. Kies uit foto’s, korte filmpjes, boomerangs inclusief printen en delen op social media.

Photobooth classic

€345,-

De photobooth classic bestaat uit een zwarte poot met een houten doos en een printer die 2 strips met 3 foto’s uitprint.

fotospiegel huren in leiden

Fotospiegel

€475,-

Verbaas je gasten met de photobooth die er uitziet als een spiegel. De spiegel heeft een camera en ook een printer.

Waarom een photobooth voor jouw feest?

De fotobooth is een leuke toevoeging aan jouw feest of bruiloft. De gasten maken 3 foto’s en deze worden meteen uitgeprint. Ook krijg je achteraf een online-album dat je kan delen met al de gasten. Geef  jouw gasten een blijvende herinnering aan het feest waar jij zoveel tijd en liefde in hebt gestoken.

De booths zijn beschikbaar voor elk feestje, ongeacht de locatie, het thema of de duur van het feestje. Wij komen de photobooth namelijk op locatie installeren en komen deze de volgende dag pas weer ophalen. Dus of je feestje nou om 10 uur afgelopen is of tot diep in de nacht doorgaat, dat is helemaal aan jou.

Extra opties

Props

Een koffer vol met props.

 • Hoedjes, petjes en maskers
 • Minimaal 25 stuks
 • Lekker gek doen
Voor €24,-

Achterwand

Alles voor het perfecte plaatje.

 • Pailletten achtergrond
 • Inclusief frame
 • Goud, Zilver of Navy
Voor €49,-

Instax

Foto’s printen op de dansvloer.

 • Huur inclusief 20 prints
 • Extra cartridges mogelijk
 • Makkelijk in gebruik
vanaf €39,-

Gastenboek

Alle herinneringen op één plek.

 • Kies uit Wit, Roze of Navy
 • 40 Blanco pagina’s
 • Incl. Schrijfmateriaal en plakstrips
Voor €39,-

Altijd inbegrepen

Persoonlijk ontwerp

Voor elk feest maken wij een persoonlijk ontwerp op de fotostrip. Op basis van jouw uitnodiging of thema. Je kan ook zelf een ontwerp aanleveren.

foto strip gemaakt door een fotoapparaat

Online album & hele dag huren

Bij ons huur je de machine de hele dag. Zo heb je meer dan genoeg tijd om foto’s te maken. Binnen een week na het evenement krijg je een online album die je kan delen met de gasten.

Printen

Bij elke booth die wij aanbieden zit een printer. Zo kan je honderden foto’s maken voor de hele avond. De classic heeft 2 strips en de gif booth 3.

Impressie

Wat is een photobooth?

Ken je nog die ouderwetse pasfotohokjes waar zo’n leuke fotostrip uit komt? Met 3 oktober vind je ze nog wel op de kermis en ze staan nog op sommige stations. Je propt je dan met wat vrienden in dat hokje voor een paar leuke foto’s. Er is altijd te weinig ruimte omdat je niet een beetje afstand van de camera kunt nemen. Het zorgt wel altijd voor hilarische momenten, maar de foto’s zijn nou niet echt van een kwaliteit dat je ze met liefde aan de koelkast hangt.


Daar hebben wij nu een oplossing op. Hetzelfde concept, maar zonder benauwend hokje. Deze photobooth is eigenlijk een fotopaal, maar het concept is hetzelfde. De camera zit in een kastje op pootjes, die je dus overal neer kunt zetten, zolang er maar een stopcontact in de buurt is. Op het kastje zit een scherm, net zoals in het pasfotohokje, waarop je kunt zien hoe je op de foto staat. Druk op de knop, neem 3 leuke poses aan en er rollen 2 leuke fotostrips uit. En nu met foto’s waar wél iedereen op staat. Met de photobooth ben je dus je eigen fotograaf en kun je tot 700 leuke foto’s maken!

Kan ik ook een photobooth huren buiten Leiden?

Ons kantoor zit in Leiderdorp en wij bezorgen de photobooth binnen een straal van 20 km vanaf Leiden helemaal gratis! Maar ook daarbuiten bezorgen we. Zodra er een feestje is, binnen een straal van 55 km vanaf Leiden, bezorgen wij de photobooth voor je. Dus ook voor een feestphotobooth in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht kun je bij HalloFoto terecht.

Hoe kan ik de photobooth bestellen?

Onze photobooth bestel je heel eenvoudig via de website. Je kunt direct in onze agenda bekijken of er nog een photobooth of gifbooth beschikbaar is voor de datum van jouw feestje. Is dat het geval? Dan kun je meteen een reservering maken. Je zit dan nog nergens aan vast. Wij sturen je binnen een paar dagen vanaf je aanvraag een offerte op. Dit is de prijs van de photobooth en eventuele extra’s. Ga je akkoord met de prijs van de offerte? Dan is de aanvraag officieel en spreken we een tijd af waarop we de photobooth komen brengen. Ben je iets vergeten of wil je later toch nog iets extra’s erbij bestellen? Dat kan. Geef het wel op tijd door. Maar in principe kun je tot een paar dagen voor je feestje nog extra’s bijbestellen. Mocht je later nog besluiten dat je zowel de photobooth als gifbooth wil bestellen, ligt het er uiteraard wel aan of deze nog beschikbaar is. Dit wil je dus liever meteen samen bestellen.

Waarom zou ik een photobooth huren voor mijn feestje?

Zelfs als je geen ervaring hebt met de ouderwetse pasfotohokjes, heb je vast wel eens op een feestje geprobeerd selfies te maken. Dat is ook al zo’n gedoe, want je armen zijn ook maar zo lang als ze zijn en hoe meer mensen er in de foto gepast moeten worden, hoe langer je arm eigenlijk moet zijn. De enige oplossing is dan zo’n foto waarbij jij 2 meter dan de groep af staat, ook niet erg gezellig.
De photobooth huren in Leiden biedt dus dé oplossing voor al je foto problemen. We leven in een tijdperk waarbij we altijd alles willen vastleggen en online willen delen. Waarom zou je dan niet wat extra investeren in een hulpmiddel die ervoor zorgt dat je dit op een leuke manier kunt doen? Dus geen mislukte selfies, maar foto’s van goede kwaliteit, waar genoeg ruimte is voor iedereen, die bovendien op een superleuke fotostrip worden geprint.
De fotostrip kun je ook nog eens in een persoonlijk jasje steken. De omranding van de fotostrip kun je zo ontwerpen zoals jij wilt. Bijvoorbeeld met het thema van het feestje, een korte groet of de datum van het feestje.

Binnen 1 minuut gereserveerd!