Photobooth huren Zoetermeer, voor al je feestjes

Zoetermeer komt steeds meer onder de aandacht als zakelijke hoofdstad van Nederland, en daar horen natuurlijk de nodige zakelijke feestjes, evenementen en beurzen bij. Wil jij jouw bedrijf in Zoetermeer creatief op de kaart zetten? Dan raden wij je aan om een photobooth te huren. Een photobooth is een moderne versie van een authentiek fotohokje, en dé marketingtool voor ondernemers op evenementen. Een photobooth maakt elk zakelijk evenement leuker!

Waarom een photobooth huren in Zoetermeer?

Naast een leuke foto om mee naar huis te nemen, doen zij ook een deel van je promotie. In de tijd van social media delen we alles, dus zeker ook dat leuke evenement en die leuke fotostrip die ze hebben gemaakt.

Wat voorbeelden:
– Zet je bedrijfs Instagram en logo op de fotostrip, zodat gebruikers je gemakkelijk kunnen vinden
– Bied iets aan, aan degenen die jou taggen in hun social media posts. Een korting of bijvoorbeeld een winactie voor de gekste foto.
– Zet een kortingscode op de fotostrip om nieuwe klanten te trekken

Onze photobooth huur je al voor 295,-

Een photobooth huren in Zoetermeer

We zijn tegenwoordig allemaal online en het is een uitdaging om jouw bedrijf eruit te laten springen. Je eigen promotie op social media komt maar bij een beperkt aantal mensen aan en het is soms lastig om nieuwe potentiële klanten te bereiken.

Met de photobooth laat je anderen het werk doen, zonder dat ze dat zelf echt doorhebben. De bezoekers van jouw evenement of beurs kunnen op de foto en krijgen een leuke fotostrip mee. Zo één die je ook kreeg uit het fotohokje. Deze kunnen ze op de koelkast hangen, maar dikke kans dat er eerst een foto van gemaakt wordt om op social media te plaatsen. Hun volgers zien dan jouw logo of andere informatie op de fotostrip en zo bereik je meer mensen. Bovendien herinnert de foto aan de koelkast je bezoekers ook aan jouw bedrijf, waardoor iemand maanden later nog kan besluiten met jou in zee te gaan. Soms hebben we wat langer nodig om te beslissen.

photobooth in zoetermeer

Extra opties

Props

Een koffer vol met props.

 • Hoedjes, petjes en maskers
 • Minimaal 25 stuks
 • Lekker gek doen
Voor €24,-

Achterwand

Alles voor het perfecte plaatje.

 • Pailletten achtergrond
 • Inclusief frame
 • Goud, Zilver of Navy
Voor €49,-

Instax

Foto’s printen op de dansvloer.

 • Huur inclusief 20 prints
 • Extra cartridges mogelijk
 • Makkelijk in gebruik
vanaf €39,-

Gastenboek

Alle herinneringen op één plek.

 • Kies uit Wit, Roze of Navy
 • 40 Blanco pagina’s
 • Incl. Schrijfmateriaal en plakstrips
Voor €39,-
Voor welke evenementen is de photobooth?

Organiseer je een zakelijke borrel, gala of ander laagdrempelig evenement? Dan biedt de photobooth een leuk aandenken. De photobooth is als het ware een camera op pootjes waar een leuke fotostrip met 3 foto’s uitrolt. Het leukste is natuurlijk om een beetje gek te doen, waardoor je zakelijke evenement automatisch minder stijfjes en formeel wordt. Een ontzettend leuk aandenken dus, aan een leuk bedrijf.


Sta je met je bedrijf op een beurs en weet je niet zo goed hoe je op een creatieve manier mensen naar jouw stand trekt? Dan is de photobooth ook een leuke optie! We houden allemaal van gratis dingen, dus mensen zullen voor de photobooth in de rij staan. Handig, want jij kunt die wachttijd goed gebruiken om een praatje aan te knopen met de bezoekers. Zo krijg je meer mensen te spreken dan wanneer mensen alleen even een flyer komen ophalen. En je bezoekers houden meteen een tastbaar aandenken aan jouw bedrijf over. Een origineel visitekaartje eigenlijk.

Een photobooth voor andere feestjes in Zoetermeer

Wil jij een photobooth huren in Zoetermeer, maar voor een niet zakelijk evenement? Dat kan natuurlijk ook! De photobooth is ook hartstikke leuk voor bijvoorbeeld een bruiloft, verjaardagsfeest, jubileum of afstudeerfeestje. Leg deze belangrijke dagen vast met een photobooth en geniet nog jaren na met de leuke fotostrip.

Binnen 1 minuut gereserveerd!