Andere dienst: De smoothiebar voor events

smoothiebar huren

Je bent uiteraard op deze website beland omdat je een fotobooth wilt huren voor je evenement. Maar wist je dat wij meerdere bedrijven beheren? Zo ook het bedrijf SmoothiesEnzo, waarbij je een smoothiebar kunt huren. Ook ontzettend leuk voor op evenementen, als gezond tussendoortje of alternatief op een alcoholisch drankje. Huur beide tegelijk en je weet zeker dat je feestje een succes wordt!

Inhoudsopgave

Een extra attribuut

Terwijl je gasten zich vermaken met de fotobooth en leuke herinneringen vastleggen, kunnen ze ook genieten van heerlijke, verfrissende en gezonde smoothies. De smoothiebar brengt een nieuwe dimensie aan jouw evenement en creëert een gezellige en interactieve sfeer. Of het nu een verjaardagsfeest, bruiloft, bedrijfsbijeenkomst of jubileum is, een smoothiebar past bij alle soorten feesten en partijen, zowel zakelijk als particulier.

Wat maakt onze smoothiebar zo bijzonder? Ten eerste wordt de smoothiebar geleverd met een unieke smoothie fiets. Je gasten kunnen zichzelf trakteren op een verse en heerlijke smoothie door simpelweg op de pedalen te trappen. Het zelf bij elkaar fietsen van de smoothies is op elk evenement altijd een succes. Of het nu gaat om een kinderfeestje waar genoeg energie is om 20 fietsen aan te draaien, of een volwassen evenement, er staat altijd een rij voor onze smoothie fietsen.

De smoothie bar komt standaard met één smoothie fiets. Wil je er meer? Dat kan! Ten minste, zo lang ze beschikbaar zijn, want ze zijn razend populair. Maar we hebben er een aantal, dus als je aangeeft hoeveel je er zou willen, dan kunnen we er meer voor je reserveren.

Mocktail bar

Wil je liever toch een iets “volwassener” idee qua alcoholvrije drankjes? Dan toveren we de smoothie bar zo om in een mocktail bar. Want wie zegt dat cocktails alleen lekker zijn als er alcohol in zit? Wij bewijzen het tegendeel! Met verschillende verfrissende smaken is de mocktailbar gegarandeerd een hit. Misschien zelfs wel populairder dan de alcoholische drankjes. We hebben je gewaarschuwd.

Wij nemen alles voor je uit handen

Klinkt dit als veel gedoe op je evenement waar je zelf ook gewoon van wilt genieten? Geen zorgen, wij sturen namelijk personeel mee met de smoothie bar. Zo hoef jij je daar geen zorgen over te maken, wij zorgen dat iedereen een smoothie krijgt. Wij nemen alles voor de smoothie bar mee, van fruit tot plantaardige melk alternatieven en uiteraard bekers en rietjes. Jij hoeft je nergens zorgen om te maken.

En mocht je dan onverhoopt ook nog extra hulp nodig hebben met de fotobooth, kunnen we daar direct mee helpen. Wij komen sowieso altijd de materialen brengen, klaarzetten en weer ophalen. Maar met de smoothie bar blijven we dus ook helpen tijdens het evenement. We zijn er toch al, dus kunnen we net zo goed blijven, toch?

Wil je het liever wel allemaal zelf oppakken? Dat kan ook. Wij leveren personeel als service, maar het is uiteraard niet verplicht. Wel kunnen we ook met andere werkzaamheden werken. Sta je bijvoorbeeld op een beurs en heb je hulp nodig met het verspreiden van promotiemateriaal? Ook daar helpen we graag mee. Bijvoorbeeld met onze kant-en-klare smoothieflesjes met logo.

Jij bepaalt wat we meenemen

Wij nemen dus alle benodigdheden voor je mee. Maar uiteraard kun je zelf bepalen wat je wilt serveren. Wil je bijvoorbeeld liever geen banaan in de smoothie, dan kun je zelf een ander soort vrucht kiezen. Ook kun je ervoor kiezen om voor biologische ingrediënten te gaan, om je evenement duurzamer te maken. Het is natuurlijk al lekker duurzaam met de smoothie fiets, waardoor je geen stroom nodig hebt, maar het kan altijd beter.

Van tevoren kun je jouw wensen doorgeven en wij zorgen dat we precies meenemen wat jij wilt. We maken het je echt zo gemakkelijk mogelijk, zodat jij nergens meer omkijken naar hebt. Kun je zelf ook lekker genieten van een smoothie of mocktail én weet je zeker dat ook jij ontspannen en vrolijk op de fotobooth foto’s staat.

Voor wie is de smoothiebar?

De smoothiebar is een goede toevoeging aan elk feestje, evenement of beurs. De barren zijn te personaliseren en we hebben verschillende styling mogelijkheden, zodat ze bij alle thema’s passen. We hebben de mogelijkheid om jouw logo op de bar en fiets te plaatsen voor een zakelijke promotie of de bar aan te passen aan de tropische sferen van je thema vrijgezellenfeestje, of verjaardagsfeestje, of noem maar op.

De smoothie bar past dus bij elk evenement, net zoals we voor elk evenement een geschikte fotobooth hebben. Ze vullen elkaar dus perfect aan!

Meer blogs