Een fotobooth voor elk feestje

Je kent het wel, je gaat naar een feestje, trekt je mooiste outfit aan en neemt je stellig voor dat er op z’n minst één leuke foto gemaakt moet worden om al je moeite vast te leggen. En vervolgens ben je zo druk met kletsen, dansen en drankjes drinken dat je helemaal vergeet om die foto te maken. En tja, achteraf thuis nog een foto maken is ook niet echt een optie. Voor jouw feestje volgende kan dit anders! Dankzij de fotobooth gaat iedereen naar huis met minstens één leuke foto van zichzelf.

Inhoudsopgave

Wat is de fotobooth?

Deze fotobooth is een moderne upgrade van het bekende hokje waar je je vroeger in perste voor zo’n leuke strip met foto’s. Je krijgt nog steeds een leuke strip met foto’s, maar hoeft je daarvoor niet meer met 5 man in een veel te klein hokje te proppen. Deze fotobooth staat namelijk gewoon op pootjes en jij gaat er met je favoriete mensen voor staan voor een leuke foto. Zo heb je ook een veel betere garantie dat iedereen er daadwerkelijk op staat, én je je outfit kunt showen.

De fotobooth bestaat uit een professionele camera, met daar omheen een omhulsel en een handig scherm waarop je jezelf kunt zien voor de foto wordt gemaakt. Tik op het scherm, ga in positie staan, lach naar het vogeltje en je foto wordt gemaakt! De eerste foto’s wordt na 3 seconden gemaakt en de camera is zo ingesteld dat er 3 foto’s achter elkaar worden gemaakt. Dus net zoals bij een ouderwetse fotobooth.

Redenen om een fotobooth te huren

Er zijn genoeg redenen op te noemen om een fotobooth te huren voor jouw volgende feestje. Of het nu gaat om een verjaardag, bedrijfsfeest of bruiloft, de fotobooth is leuk voor elk evenement.

– Je gasten zullen ontzettend veel lol hebben met de fotobooth
– Je gasten hoeven geen slecht belichte selfies meer te maken
– Of een groepsfoto waar 1 iemand niet op staat, want iemand moet de foto maken..
– Je gasten gaan naar huis met een leuk aandenken aan jouw feestje
– Jij krijgt achteraf alle foto’s digitaal toegestuurd, zo kun jij ook nog even lekker nagenieten
– Je kunt de fotostrips personaliseren zodat je gasten altijd weten welk leuk feestje dit was
– Wij regelen alles voor je, zodat jij je met andere dingen bezig kunt houden

Zit er ook aankleding bij?

We bieden een aantal leuke extra’s , om de fotobooth helemaal af te maken. Deze kun je er los bij huren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een leuke glitter achtergrond of een box vol met accessoires zoals gekke hoedjes en brillen. Een ander leuk extraatje is een Instax camera. Hiermee kun je bijvoorbeeld ook op de dansvloer of buiten foto’s maken van je gasten. Wil je het helemaal compleet maken? Dan kun je er ook nog een gastenboek bij bestellen. Zo hou jij ook een ontzettend leuke herinnering aan je feestje over.

Hoe werkt het?

Genoeg foto’s voor de hele dag

Heel simpel. Je kunt direct op onze website bekijken of de fotobooth op de datum van jouw feestje nog beschikbaar is . Is dat zo? Dan kun je meteen reserveren. Je kunt daarbij ook direct kiezen voor de extra’s. Heb je een keuze gemaakt? Dan kun je de fotobooth voor jouw feestje bestellen. Je krijgt binnen een paar dagen een officiële offerte en als je daarmee akkoord gaat, reserveren we de fotobooth voor jouw feestje.

De fotobooth wordt op locatie voor je afgeleverd en door ons ingesteld, zodat je zeker weet dat alles goed gaat, en jij je met andere dingen bezig kunt houden. Wij zorgen voor professionele verlichting, zodat alle foto’s er tiptop uitzien. Voor je feestje kun je ons een ontwerp sturen voor de fotostips. Je kunt helemaal zelf bedenken hoe je wilt dat ze eruitzien. Ben je zelf niet zo creatief maar heb je bijvoorbeeld een thema? Dan kunnen wij het ontwerp ook voor je maken. Geef ons gewoon door wat je erop wilt, en wij maken het voor je. Een korte quote, een datum, kleuren of figuurtjes, alles kan gemaakt worden. Hier vind je wat inspiratie.

De fotobooth wordt standaard geleverd met 700 fotostrips. Daar kun je wel even mee vooruit! Er komen automatisch 2 strips met foto’s uit. Wel zo leuk, als je samen op de foto bent geweest. Of je kunt er eentje in het gastenboek plakken. Stonden er meer mensen op de foto? Dan kun je ze achteraf de digitale versie sturen. Of je maakt natuurlijk gewoon nog een leuke foto.

Wij zorgen voor de bezorging en het ophalen

Na je feestje komen we de camera weer ophalen. Je hoeft er dus echt niks voor te doen. We bezorgen binnen een straal van 55 km vanaf Leiden en tot 20 km is dat ook nog eens gratis. Wij halen vervolgens de foto’s van de camera en sturen je die toe, zodat je nog heerlijk kunt nagenieten en je succesvolle feestje gemakkelijk kunt delen met je gasten en iedereen die het maar wilt zien op social media. Want als het niet op social media staat, was er dan wel een feestje?

Meer blogs