Een fotobooth voor je nieuwjaarsfeest

Ben jij nog last minute een nieuwjaarsfeest aan het plannen of heb je het gevoel dat er nog iets mist? Goed nieuws, want wij hebben nog een fotobooth beschikbaar voor oud & nieuw! Zo hou je een blijvende herinnering aan je nieuwjaarsfeestje. Want geef toe, hoe vaak herinner jij je nog elk detail van oud en nieuw, met alle toasts en champagne? Daar heb je dus nu geen last meer van, want je kunt alles vastleggen.

Inhoudsopgave

Wat is een photobooth?

Een fotobooth is eigenlijk een moderne update van een ouderwets pasfotohokje. Gelukkig hoef je je nu niet meer met meerdere mensen in zo’n fotohokje te proppen, maar is het eigenlijk meer een fotopaal waar je gemakkelijk voor kunt staan. Wij stellen de camera helemaal voor je af, het enige wat jij en de andere feestvierders hoeven te doen, is op het knopje te drukken, poseren en klaar. Vervolgens rollen er 2 leuke fotostrips uit die je de komende jaren weer als boekenlegger kunt gebruiken of aan de koelkast kunt hangen. Zo weet je dus precies nog dat leuke moment van het nieuwjaarsfeest, ongeacht de hoeveelheid champagne.


De fotobooth komt met 700 fotostrips, genoeg voor je hele feestje. Deze fotostrips kun je ook nog eens zelf ontwerpen. Bijvoorbeeld een leuke fotostrip met vuurwerk, champagne en oliebollen met de jaartallen van de jaarwisseling. Zo weet je ook 10 jaar later nog van welk nieuwjaarsfeestje deze foto’s ook alweer waren.

Liever een filmpje?

Staat jouw nieuwjaarsfeest meestal in het teken van veel dansen, toasts en meezingen met de top 2000? Dan wil je misschien liever filmpjes als herinnering dan foto’s. Ook dat kan! Met onze gifbooth kun je korte filmpjes, gifjes, boomerangs én foto’s maken. Zo heb je dus alles in 1 en hoef je helemaal niks te missen. Boomerangs van alle toast, filmpjes van alle dansjes en foto’s voor op de koelkast. Het leuke aan de videobooth is dat je de filmpjes, gifjes en boomerangs ook meteen kunt delen. Zo hoef je niet meer na te denken over alle nieuwjaarswensen die je moet sturen naar familie en vrienden om middernacht. Je maakt gewoon een leuk gifje en stuurt die naar iedereen door, post ‘m op social media en je bent in één keer klaar. Is dat geen win-win situatie?

Neem een camera mee naar buiten

Het is middernacht, de Nieuwjaars toast is uitgebracht en nu is het tijd om buiten te genieten van het vuurwerk en de gezelligheid op straat. Helaas kun je zowel de fotobooth als gifbooth niet mee naar buiten nemen. Wat je wél mee kunt nemen, is een leuke instax polaroidcamera! Deze komt met 20 foto’s, maar je kunt er meer bijbestellen. Zo kun je ook buiten een aantal leuke foto’s maken.

Digitaal fotoboek

Weet je de volgende dag toch niet helemaal wat er allemaal is gebeurd? Niet getreurd. Je krijgt namelijk alle foto’s en video’s achteraf ook digitaal opgestuurd. Zo kun je nog even extra nagenieten en kun je de foto’s ook met de hele groep delen. Zo kan iedereen meegenieten van de gekke dansjes, hilarische poses en fantastische zangoptredens die ze misschien hebben gemist.

Leuke extra’s

Maak het helemaal af met een prachtige achtergrond. Je kunt bij ons een achtergrond huren, die precies bij je feestje past. Ga bijvoorbeeld voor goud of zilver, perfect voor oud & nieuw. De fotobooth staat op een vaste plek, dus met een passende achtergrond heb een prachtig fotohoekje waar iedereen maar al te graag een foto wil maken.


Wil je er een feestje vol gekkigheid van maken? Dan kun je er ook een leuke box met props bijbestellen. Denk aan gekke brilletjes, hoedjes of maskers om je foto’s helemaal af te maken. Nog een voordeel, dat je na een glaasje champagne te veel, je wazige oogjes kunt afschermen met een brilletje. Kun je de foto of het gifje zonder schaamte naar je ouders sturen om middernacht!

Meer blogs