Een photobooth voor een onvergetelijk eindejaarsfeest

Staat er bij jullie bedrijf een leuk eindejaarsfeest op de planning, om het personeel op feestelijke wijze te bedanken voor hun fantastische inzet in het afgelopen jaar? Dan hebben wij het perfecte idee om dit helemaal een onvergetelijke avond te maken. Namelijk met een photobooth, die letterlijk een blijvende herinnering aan je team meegeeft.

Inhoudsopgave

Wat is een photobooth?

Wellicht denk je bij een photobooth aan zo’n ouderwets fotohokje die je bijvoorbeeld op de kermis tegenkwam. Zo’n klein hokje waar je je dan met 3 vrienden inpropt en een foto neemt waar de meeste maar met een half hoofd opstaan, omdat er simpelweg geen ruimte was voor zoveel mensen. Vervolgens rolde er zo’n fotostrip uit met meerdere foto’s die je dan jarenlang gebruikte als boekenlegger. Hartstikke leuk en hartstikke onpraktisch.

Daarom heeft de photobooth een goede moderne upgrade gekregen. De photobooth is nu een kastje met daarin een digitale camera en op de voorkant een scherm zodat je jezelf kunt zien voor de foto gemaakt wordt. Zoals in het fotohokje, maar dan met veel meer ruimte. Je kunt de fotobox namelijk overal neerzetten, waardoor je genoeg ruimte vrij kunt houden om gezellig met het hele team op de foto te gaan. Er rolt achteraf nog steeds zo’n leuke fotostrip uit, maar dus zonder de ongemakken van het kleine fotohokje.

Props om het op te leuken

Daarbij kun je het hele concept personaliseren en leuk aankleden. Zo kun je zelf kiezen hoe de fotostrips eruitzien. In plaats van simpel wit, kun je een eigen design aanleveren waarop de foto’s worden geprint. Denk aan een bedrijfslogo of bijvoorbeeld een korte tekst zoals “bedankt voor je inzet”. Of je kunt kiezen voor een leuke kleur en een thema dat aansluit bij het feestje. Glitter & glamour? Cocktail party? Je kunt het helemaal zelf invullen. Zelf niet zo creatief? Dan kun je ons ook een uitleg geven van de wensen en zorgen wij dat het gemaakt wordt.

Verder kun je het zo gek of feestelijk maken als je zelf wilt. De photobooth komt standaard met een kist vol gekke hoedjes en brillen, die gegarandeerd voor veel gelach gaan zorgen! Zeker met een bedrijfsfeest is dit altijd leuk om het lekker luchtig te houden en die ene stille collega ook eens lekker gek te zien doen.

Verder bieden we nog leuke extra’s, zoals prachtige glitter achtergronden. Je kunt de photobooth natuurlijk ook gewoon voor een lege witte muur zetten, maar zeker met zo’n eindejaarsfeest is het wel zo leuk om het extra feestelijk te maken. Trek de champagne open en toast voor de foto met deze heerlijk feestelijke achtergronden!

Maak het extra leuk met een gifbooth

Hebben jullie een leuk, hecht team dat graag gek doet met elkaar en vooral veel lol trapt? Soms misschien een beetje te veel? Dan is de gifbooth de perfecte oplossing voor jullie feestje. Zo geef je ze de kans om al die gekkigheid eruit te laten tijdens het feest. De gifbooth werkt eigenlijk hetzelfde als de photobooth, maar met 3 verschillende opties.

De gifbooth kan ook foto’s maken en printen, het verschil is dat er maar 120 strips bij zitten in plaats van de 700 die bij de photobooth komen. De focus ligt namelijk vooral op filmpjes en boemerangs. Filmpjes spreekt voor zich lijkt mij, je maakt gewoon een leuk filmpje zoals bijvoorbeeld een gek dansje. Een boemerang is een kort bewegend fragment van ongeveer 2 seconden. De beweging die je maakt in de opname wordt vervolgens zowel vooruit als achteruit afgespeeld. Bijvoorbeeld wanneer je omhoog springt, kom je automatisch weer omlaag, terwijl dit niet wordt gefilmd. Een beetje zoals wanneer je een boemerang gooit en deze automatisch weer terug komt. Dit werkt vooral heel goed met gekke moves en gekke bekken, dus de gifbooth is een garandeert succes bij een team dat wel houdt van een grapje en wat gekkigheid.

Uiteraard kun je ook voor beide opties gaan. Uit ervaring leren we dat er snel lange rijen vormen bij de booths. Als het gaat om een groot bedrijfsfeest is het echt aan te raden om 2 booths neer te zetten, zodat iedereen aan de beurt komt.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Je kunt via de website meteen bekijken of de booths op de datum van jouw feestje nog vrij zijn. Dan kun je ze meteen aanvragen, inclusief eventuele props. Je krijgt van ons dan een offerte en als je daarmee akkoord gaat, wordt de booth voor jou gereserveerd. Op de dag zelf komen we de booth naar de feestlocatie brengen en zetten we alles voor je klaar. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over instellingen en lastige technische situaties. Zolang er een stopcontact in de buurt is zorgen wij voor de rest.

De volgende dag komen we de booth weer ophalen en krijg jij alle gemaakte opnames en foto’s digitaal opgestuurd. Zo kun je bijvoorbeeld een online map maken voor iedereen die de foto’s ook nog op social media wil delen. Of je kunt gewoon zelf nog even nagenieten van hoeveel lol je team heeft gehad! Heel weinig moeite voor jou dus, maar een flinke dosis lol en gekkigheid voor je team.

Meer blogs