Fotobooth-thema’s voor seizoen evenementen

Fotobooths zijn een onmisbaar onderdeel geworden van allerlei evenementen, van bruiloften tot bedrijfsfeesten. Ze bieden niet alleen een leuke en interactieve manier voor gasten om herinneringen vast te leggen, maar ze kunnen ook echt de sfeer verbeteren met de juiste set-up. Kies bijvoorbeeld voor een leuk seizoensgebonden thema voor je fotobooth. Hier zijn enkele creatieve fotobooth-thema’s voor elk seizoen – zomer, herfst, winter en lente.

Inhoudsopgave

Zomerse zonnigheid

De zomer spenderen de meeste toch het liefst op een heerlijk tropisch strand ergens. Dat is helaas niet altijd mogelijk, maar dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je het niet kunt nabootsen op je zomer evenement. Hier zijn enkele ideeën:

Aankleding: Hang een achtergrond op van bijvoorbeeld een heerlijke strandlocatie met palmbomen en helderblauw water. Maak het nog realistischer door op de grond zand neer te leggen of een zandbak te plaatsen en/of een plastic of opblaasbare palmboom neer te zetten. Zo komen je bezoekers al helemaal in the mood!
Foto props: Zonnehoeden, zonnebrillen, snorkels, opblaasbare flamingo’s, zwembanden en strandballen.

Herfstsferen

De herfst is zo’n heerlijk tussenseizoen. De veranderende kleuren van de bladeren geven een soort warmte af terwijl we langzaam naar de koude wintertemperaturen toewerken. Heel die warmte naar binnen door de fotobooth heerlijk herfstig aan te kleden:

Aankleding: Een prachtige achtergrond van een bos in herfstkleuren. Kleed het aan met een laagje gevallen bladeren op de grond en typische herfst attributen, zoals dennenappels en pompoenen.
Foto props: Hoeden, sjaals en (nep) kaarsen. Uiteraard kunnen de bladeren, pompoenen en dennenappels ook worden gebruikt op de foto’s.

Winter wonderland

De winter is voor veel mensen het meest romantische seizoen. Heerlijk met z’n allen voor de openhaard om op te warmen op opgekruld op de bank, met een dekentje en dikke trui. Het is natuurlijk ook het seizoen van kerst en oud en nieuw, waarin er van alles wordt gevierd. Hier zijn enkele ideeën voor een winterwonderland-thema:

Aankleding: Een achtergrond van mooie besneeuwde omgeving, bijvoorbeeld een schattig bergdorpje of juist een stad met kerstverlichting en versiering, afhankelijk van het thema van het feest. De verlichting kun je natuurlijk ook daadwerkelijk ophangen en je kunt de fotobooth opzetten naast de kerstboom. Met verschillende stoffen kun je een witte ondergrond creëren die net lijkt op een laagje sneeuw.
Foto props: Kerstmutsen voor een kerst thema feest, sjaals, strooi sneeuw of confetti.

Lente fris

De lente is het perfecte seizoen voor een kleurrijk thema. De natuur staat weer in bloei en vult zich met kleurrijke bloemen en groene bomen. Laat dit gemakkelijk terugkomen in je fotobooth thema: Aankleding: Een achtergrond van een bloemenweide met vlinders en kleurrijke bloemen. Of bijvoorbeeld een berggebied met groene heuvels en winde bloemenvelden. Leg een grasmatje neer of maak met stof een groene ondergrond. Je kunt ook een hoop versieren met (nep) bloemen en vooral heel veel kleur. Foto props: Bloemenkransen, zonnehoeden, zonnebrillen en kleurrijke parasols. Ongeacht het seizoen van je evenement, kun je met deze fotobooth-thema’s de juiste sfeer creëren en gasten de mogelijkheid bieden om fantastische foto’s te maken. Met de juiste thema’s kunnen fotobooths een onvergetelijke toevoeging zijn aan elk seizoen evenement. Met onze fotobooths krijg je standaard 700 fotostrips meegeleverd, zodat je gegarandeerd het hele evenement plezier hebt van de prachtig opgemaakte fotobooth.

Meer blogs