Fotospiegel: een gegarandeerd goede foto

Maak jij ook graag foto’s van je feest outfit in de spiegel van de toiletten? Tijd voor een upgrade! Of je nu een bruisend verjaardagsfeest organiseert, een romantische bruiloft of jubileum viert of een indrukwekkend bedrijfsfeest plant, een fotospiegel – ook wel bekend als een mirrorbooth – brengt gegarandeerd een unieke en onvergetelijke ervaring naar jouw evenement. De fotospiegel combineert klassieke charme met moderne technologie, wat zorgt voor een interactieve en stijlvolle toevoeging aan elk feest.

Inhoudsopgave

Wat is een fotospiegel?

Een fotospiegel is één van de meest moderne updates van de traditionele photobooth. Je weet wel, die hokjes met die leuke fotostrips. Het is letterlijk een spiegel die is uitgerust met een scherm, camera’s, printer en een touchscreen. Gasten kunnen zichzelf bekijken in de spiegel, nog even hun haar goed doen, make-up bijwerken én zichzelf zien terwijl ze worden gefotografeerd. Met het interactieve aanraakscherm, kunnen ze de spiegel zelf besturen, dit maakt de fotospiegel geschikt voor alle leeftijden.

Waarom kiezen voor een fotospiegel?

Een fotobooth is sowieso een leuke toevoeging aan elk feestje. Want wie maakt er tegenwoordig niet van alles foto’s? De leuke fotostrips geven een blijvend aandenken aan een bijzonder evenement. De fotospiegel gaat daarbij een stapje verder. Deze spiegel staat mooi in elk feest decor. Ook bij luxere feesten staat de fotospiegel mooi, bijvoorbeeld aan het eind van een rode loper. Hier zijn enkele redenen waarom de fotospiegel een geweldige keuze is:

• Chique uiterlijk: De moderne en stijlvolle uitstraling van de fotospiegel past perfect bij elk thema of decor, van formele bedrijfsfeesten tot informele verjaardagsfeestjes.
• Interactieve beleving: Gasten kunnen zelf kiezen hoe ze op de foto willen, wat zorgt voor spontane en vaak hilarische momenten.
• What you see is what you get: Je weet zeker dat je staat te stralen op de foto, je kunt immers letterlijk zien hoe je erop staat.
• Direct resultaat: Binnen 15 seconden na de fotosessie krijgen gasten hun gepersonaliseerde fotostrip, wat een tastbare herinnering aan het feest biedt.
• Dubbel plezier: Bij elke sessie worden twee identieke fotostrips geprint, zodat gasten een exemplaar voor zichzelf en een voor het gastenboek of een vriend kunnen meenemen.
• Digitaal en analoog: Naast de geprinte strips ontvangen de organisatoren achteraf ook alle foto’s digitaal, ideaal voor het delen op social media of gewoon nog jaren na te kunnen genieten.
• Personalisatie: Elke fotostrip kan worden aangepast aan het thema of de huisstijl van het evenement, inclusief namen, logo’s, data of zelfs een leuke quote.

Voor welke feestjes?

De veelzijdigheid van de fotospiegel maakt het een fantastische aanvulling voor allerlei soorten evenementen:

• Bruiloften: Vang de romantiek en natuurlijk de prachtige outfits van de grote dag met gepersonaliseerde fotostrips die gasten mee naar huis kunnen nemen.
• Verjaardagsfeestjes: Creëer leuke en speelse herinneringen die een leven lang meegaan.
• Bedrijfsfeesten: Een fotospiegel is een geweldige ijsbreker op zakelijke evenementen en biedt werknemers een leuke manier om te ontspannen en te netwerken.
• Jubilea: Vier mijlpalen met een extra dosis vreugde en nostalgie.

Hoe werkt het?

• Start de sessies: Gasten pakken de props, raken het scherm aan en binnen drie seconden wordt de eerste foto genomen.

• Drie foto’s, drie poses: Gasten hebben de kans om tussen de foto’s door van pose en props te wisselen, zodat je 3 hele verschillende foto’s krijgt. Dit houdt het leuk.

• Snel printen: Binnen 15 seconden worden de foto’s geprint op gepersonaliseerde fotostrips. Je gasten kunnen ze dus direct meenemen en hoeven niet na afloop foto’s van een website te downloaden of ergens op te halen.

• Deel de herinneringen: Met 700 strips heb je genoeg voor de hele avond, en iedereen kan zijn eigen strip houden en een extra exemplaar delen. Is het toch te weinig? Dan kun je altijd kiezen voor extra strips.

Extra opties bij de fotospiegel

Wil je jouw fotospiegel ervaring nog verder verbeteren? Overweeg deze extra’s:

• Props (+€24): Voeg een reeks grappige en leuke accessoires, zoals gekke brilletjes, toe voor een hoop gekkigheid en een gemakkelijke ijsbreker.
• Achterwand (+€49): Kies een passende achtergrond die aansluit bij het thema van jouw feest.
• Rode loper & paaltjes (+€49): Doe alsof je over de rode loper van de Oscars loopt en wordt gefotografeerd. Geef jouw gasten een VIP-behandeling met een elegante rode loper.
• Gastenboek (+€39): Laat gasten hun foto’s in een speciaal boek plakken en een persoonlijke boodschap achterlaten, als mooie blijvende herinnering voor jou.

Prijs en beschikbaarheid

Vanaf slechts €475 kun je de fotospiegel een hele dag huren, inclusief studioverlichting, persoonlijk ontwerp, 700 prints en een online album. Dit alles zorgt voor een onvergetelijke ervaring die jouw gasten nog lang zullen herinneren.

Je kunt in onze agenda direct zien of de fotospiegel nog beschikbaar is tijdens jouw evenement. We komen de spiegel overal in Nederland en België brengen en weer ophalen, dus daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Is de fotospiegel al verhuurd op jouw datum? Kijk dan eens naar onze andere fotobooths.

Meer blogs