Je bezoekers zijn de fotograaf

Heb jij binnenkort een feestje op de planning staan en zoek je een leuke manier om dit vast te leggen? Zoek dan niet verder, de photobooth biedt je een unieke manier om het evenement vast te leggen. Met de photobooth zijn je bezoekers de fotograaf. Geen gedoe meer om een groep op een klein telefoonscherm te persen voor een selfie, maar ook geen torenhoge kosten voor een fotograaf. We leggen je uit hoe het werkt.

Inhoudsopgave

Wat is een photobooth?

De photobooth heeft veel weg van een ouderwets fotohokje, maar dan met een moderne upgrade. In plaats van een fotohokje krijg je een camera op pootjes die je overal neer kunt zetten, bijvoorbeeld voor een leuke achtergrond. Verder is het idee hetzelfde. Je ziet op een scherm hoe je op de foto komt te staan en nadat een timer aftelt, worden er 3 foto’s gemaakt. Vervolgens rolt er een fotostrip met die 3 foto’s uit de camera. Het grootste voordeel is vooral dat je er geen hokje omheen zit en je dus alle ruimte hebt. Omdat de camera op pootjes staat, is het ook mogelijk om deze nog een stukje naar achter te zetten om zo nog meer mensen in beeld te krijgen. Je bent dus een stuk flexibeler dan met een fotohokje, maar hebt verder alle leuke voordelen zoals het scherm en de leuke fotostrip.

Hoe werkt de photobooth?

De photobooth is een ombouwing om een echte professionele camera. Het werkt dus net zoals een camera. Je klikt op het knopje, wacht tot de timer afloopt en de foto’s worden gemaakt. De instellingen stellen wij voor je in, om er dus voor te zorgen dat er een timer aanstaat, er 3 foto’s achter elkaar worden gemaakt en natuurlijk dat de foto’s goed belicht zijn. Jij en je bezoekers hoeven dus helemaal geen verstand van camera’s te hebben om leuke foto’s te kunnen maken.

Een blijvende herinnering aan je feestje

Het leuke aan de photobooth is dat je gasten een tastbaar aandenken aan je feestje overhouden. Een selfie maken op een feestje is leuk, maar uiteindelijk staat iedereens foto vol met slechte foto’s die eigenlijk nooit meer worden bekeken. Met de fotostrips neem je echt een aandenken mee naar huis, die je leuk op de koelkast kunt hangen of als boekhouder kunt gebruiken. Het is niet voor niks dat polaroid camera’s opeens weer meer verkocht worden, het meenemen van een tastbare foto heeft echt een meerwaarde in dit digitale tijdperk.

Wat zit er bij de photobooth verhuur?

Wil je de photobooth huren voor je evenement? Wij zorgen ervoor dat je nergens meer aan hoeft te denken. De photobooth komt met:

– 700 fotostrips
– De mogelijkheid om de fotostrips te personaliseren
– Digitale kopieën van alle foto’s
– Een kist met gekke brilletjes, hoedjes en maskers
– Een volledige ingestelde camera
– Bezorging en ophaal service
– Gratis bezorging binnen 20km vanaf Leiden
Daarbij is er ook de mogelijkheid om extra items bij te bestellen. Zo hebben we een aantal prachtige achtergronden die echt een final touch toevoegen aan je feestje, een gastenboek ter aandenken van je evenement en een instax camera zodat je ook spontane foto’s kunt maken, bijvoorbeeld buiten of op de dansvloer.

De gifbooth voor filmpjes

Ben je groter fan van bewegend beeld en vind je digitale herinneringen juist leuk? Dan hebben we een leuk alternatief op de photobooth, namelijk een gifbooth. Hiermee kun je korte filmpjes en gifjes opnemen, naast ook de mogelijkheid om foto’s te maken. De gifbooth komt nog steeds met 350 fotostrips met 2 foto’s, maar daarnaast kun je de filmpjes direct downloaden. Zo kunnen je gasten deze delen op social media of met vrienden en familie die er niet bij kunnen zijn.

Meer blogs