Maak je huwelijksjubileum onvergetelijk

Een huwelijksjubileum is een mijlpaal in het leven van een echtpaar, dat natuurlijk gevierd moet worden! Het is een moment om terug te kijken op alle mooie herinneringen en de liefde te vieren die door de jaren heen hopelijk alleen maar sterker is geworden. Bij het vieren van een huwelijksjubileum draait alles om het creëren van blijvende herinneringen, om de volgende jaren weer op terug te kijken. Wij begrijpen dat je deze herinneringen wilt vastleggen, maar ook zo min mogelijk stress op deze mooie dag wilt ervaren. Daarom bieden we onze photobooth-ervaring aan voor huwelijksjubilea, waarbij wij alles voor jullie regelen. Lees verder en ontdek hoe één van onze photobooths jouw jubileum onvergetelijk kan maken!

Inhoudsopgave

Klassieke photobooth op pootjes

Onze photobooth op pootjes is de perfecte keuze om je gasten te vermaken tijdens jullie huwelijksjubileum. Met zijn compacte case en gebruiksgemak past deze klassieke photobooth op elk feestje. Of je nu een balzaal hebt afgehuurd of een knus café, er is altijd ruimte voor deze kleine photobooth. Hang er een mooie achtergrond voor en je bent eigenlijk al klaar voor de fotoshoots. Wil je het allemaal niet zo braaf als bij een huwelijksfeest vaak wordt verwacht? Dan bieden we een leuke kist met attributen, zoals gekke brilletjes, om het allemaal wat speelser te maken.

Jullie gasten kunnen maar liefst 350 fotosessies van 3 shots maken en direct afdrukken, waardoor ze tastbare aandenkens hebben om mee naar huis te nemen. Bij elke shoot komen er 2 strips uit met 3 foto’s, die ze zelf kunnen houden of bijvoorbeeld in een gastenboek voor jullie kunnen plakken. Want wat is een huwelijksfeest zonder gastenboek? Deze fotostrips worden gegarandeerd geliefde herinneringen die nog vele jarenlang worden gekoesterd.

Willen ze de fotostrips toch liever zelf houden? Niet getreurd, want jullie krijgen alle gemaakte foto’s de volgende dag digitaal toegestuurd. Deze kun je uiteraard ook nog met de gasten delen, maar geven jullie vooral ook de mogelijkheid om na te genieten, zelfs als je niet overal bij kon zijn.

Interactieve fotospiegel

Als jullie op zoek zijn naar een unieke en interactieve ervaring, dan is onze fotospiegel de perfecte keuze voor jullie huwelijksjubileum. Deze prachtige spiegel trekt meteen de aandacht van jullie gasten. Met zijn interactieve functies zorgt de fotospiegel voor een magisch en interactief fotomoment.

Jullie gasten zullen versteld staan wanneer de fotospiegel reageert op hun aanraking. Animaties, persoonlijke boodschappen en een ingebouwde camera moedigen hen aan om hun beste poses te laten zien. Ook de fotospiegel drukt de foto’s direct af, als prachtige souvenirs van jullie huwelijksjubileum. En jullie krijgen de foto’s achteraf weer toegestuurd. De fotospiegel zal zeker de aandacht trekken en een magisch element toevoegen aan jullie jubileumfeest.

Welke photobooth moet ik kiezen?

De fotospiegel is uiteraard wat groter dan de klassieke photobooth, maar is wel extra leuk, dankzij de animaties. Mochten jullie echt gaan voor een elegant huwelijksfeest, dan past de fotospiegel hier perfect bij! Kiezen jullie voor een wat knussere opzet? Dan is waarschijnlijk de klassieke photobooth de beste optie. Beide zijn ontzettend leuk en worden door ons afgeleverd, ingesteld en weer opgehaald, zodat jullie weer een zorg minder hebben.

Beide photobooths hebben ook de mogelijkheid om de fotostrips te personaliseren. Zo kun je bijvoorbeeld de datum van jullie trouwdag en/of de datum van het jubileumfeest op de rand laten printen. Of schrijf een korte boodschap aan je geliefde bezoekers, als bedankje voor hun komst en hun aanwezigheid tijdens jullie mooie huwelijksjaren.

Of jullie nu kiezen voor de klassieke photobooth op pootjes of de interactieve fotospiegel, beide opties bieden een unieke en leuke toevoeging aan jullie jubileumfeest. Ze zorgen voor instant fotoplezier en creëren tastbare herinneringen die jullie gasten nog lang zullen koesteren.
Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jullie helpen bij het plannen van een photobooth-ervaring die jullie huwelijksjubileum helemaal compleet maakt!

Meer blogs