Nieuw! de fotospiegel

In de wereld van evenementen en fotografie is er altijd ruimte voor nieuwe ideeën en innovaties. Een van de meest recente trends van de afgelopen tijd is de opkomst van de spiegel fotobooth. Deze interactieve fotobooths bieden een geheel nieuwe ervaring voor gasten, waarbij ze eerst nog even hun outfit kunnen bekijken voor ze zichzelf vastleggen. Deze leuke fotospiegel is nu ook via HalloFoto te huur voor al je feesten en evenementen. We leggen je hier uit hoe het werkt en waarom het zo’n leuk product is.

Inhoudsopgave

Fotospiegel
495,-

Verbaas je gasten met de Fotospiegel. Maak de gekste foto’s dwars door de spiegel. 

Een nieuw soort photobooth

Alhoewel wij al heel lang fan zijn van de moderne fotobooth op poten, is de fotospiegel toch wel een bijzondere upgrade. Het lijkt op een gewone staande spiegel, maar wanneer je ervoor staat, komt deze tot leven. De spiegel reageert op aanrakingen en gebaren en begeleidt gasten door het fotografiemoment met instructies en animaties op het scherm. Denk aan grappige animaties om je bezoekers aan het lachen te maken of een aftelklok. Er is dus veel meer interactie mogelijk met de fotospiegel dan met een andere fotobooth, wat de spiegel extra leuk maakt.

Interactief plezier

Een van de leukste aspecten van de spiegel fotobooth zijn de interactieve functies. Gasten kunnen niet alleen op een knop drukken om een foto te maken, maar ze kunnen ook verschillende filters en thema’s selecteren om hun foto’s een persoonlijke touch te geven. Dankzij deze functies is de fotospiegel een gegarandeerd succes! Wellicht staan sommige van je bezoekers iets te uitbundig lachend op de foto, maar je weet zeker dat ze er veel plezier van hebben en er een blijvende herinnering aan overhouden.

Stijlvolle toevoeging aan evenementen

Naast de leuke interactieve mogelijkheden, is de spiegel fotobooth ook een stijlvolle toevoeging aan verschillende soorten evenementen. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardagsfeest, bedrijfsevenement of gala-avond, de spiegel fotobooth voegt een vleugje glamour toe en trekt de aandacht van de gasten. Denk bijvoorbeeld aan een rode loper op een gala of bruiloft, met de spiegel op een mooi plekje waar de bezoekers hun outfit vast kunnen leggen. Maar ook feesten met een minder extravagante aankleding krijgen op een eenvoudige manier die extra touch met de fotospiegel. Bovendien kunnen bedrijven en organisaties de spiegel fotobooth aanpassen met hun logo of branding, waardoor het ook een effectieve marketingtool wordt.

Bijzondere herinneringen

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen enthousiast zijn over de spiegel fotobooth is het feit dat het tastbare herinneringen creëert. In een tijdperk waarin de meeste foto’s op smartphones en sociale media belanden en snel worden vergeten, biedt de spiegel fotobooth de mogelijkheid om speciale momenten vast te leggen en fysieke afdrukken te maken. Gasten kunnen hun foto’s direct afdrukken en mee naar huis nemen. Deze tastbare herinneringen hebben een hogere emotionele waarde dan een mobiele selfie en kunnen jarenlang worden bewaard. De spiegelbooth komt standaard met 700 strips voor foto’s. Op elke strip zitten 3 foto’s en per sessie komen er 2 strips uit. Achteraf krijg jij als organisator alle foto’s ook nog digitaal toegestuurd, zodat jij ook nog lekker kunt nagenieten.

Voor elk feestje

Met zijn interactieve functies, stijlvolle uitstraling en de mogelijkheid om tastbare herinneringen te creëren, heeft de spiegel fotobooth de gemaakt in de evenementenwereld. Het biedt een unieke en leuke ervaring die niet alleen zorgt voor prachtige foto’s, maar ook voor onvergetelijke momenten. Dus, als je binnenkort een evenement organiseert, overweeg dan zeker om een spiegel fotobooth toe te voegen en je gasten te verrassen met plezier en stijl.

Meer blogs