Polaroidfoto’s op je feestje

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone met een goede camera, waarmee je overal foto’s kunt maken. Maar juist daardoor is het extra leuk om zo af en toe terug naar de basis te gaan. Leuke foto’s die direct worden geprint, zodat je echt een tastbaar aandenken hebt. Niet weten hoe zo’n foto eruit komt en dan nog eindeloos kunnen blijven lachen om het resultaat. Of hij komt er juist perfect uit, waardoor je ‘m voor de rest van je leven aan de koelkast wilt laten hangen. Dat ga je met een smartphone nooit bereiken. Met een ouderwetse polaroidcamera wel!

Inhoudsopgave

Direct geprint

Met ouderwetse analoge camera’s moest je eerst het fotorolletje nog laten ontwikkelen en had je pas achteraf je foto’s. Vaak ging hier minstens een week overheen en als je dan foto’s aan je gasten wilde geven, moest je het opsturen of ze weer ergens ontmoeten om de foto’s te geven. Dat is natuurlijk geen probleem, maar het meteen mee naar huis nemen is toch wel extra leuk. Zo weet je gewoon meteen of het een leuke foto is geworden en kun je meteen de volgende dag al beginnen met nagenieten. En mocht de foto mislukt zijn, wat natuurlijk altijd weleens gebeurt, kun je ten minste meteen een nieuwe maken. Als je daar pas achter komt na het ontwikkelen, kun je niet meer terug naar het feestje om nieuwe foto’s te maken. Kans verkeken, helaas. Er zitten dus flink wat voordelen aan zo’n camera die direct foto’s afdrukt.

Geprinte foto’s op je feestje

Geef jij binnenkort een feestje, bijvoorbeeld voor je afstuderen, verloving, bruiloft of een afscheidsfeestje, en lijkt het je leuk om je gasten een tastbare herinnering mee te geven? Dat kan! Bij HalloFoto bieden we verschillende opties voor fotoapparatuur, waarbij de foto direct wordt geprint en dus als aandenken mee naar huis genomen kan worden.

De fotobooth

De fotobooth is ons meest populaire item. De naam komt van het ouderwetse fotohokje waar je voor een scherm ging zitten en dan rolde er een fotostrip uit. Deze worden nu nog maar weinig gebruikt, maar je ziet ze bijvoorbeeld nog wel eens op stations staan. De fotobooth is een moderne upgrade van het ouderwetse fotohokje. De fotobooth is een upgrade van het fotohokje, waarbij enkele dingen verbeterd zijn maar alle leuke aspecten zijn behouden:


– Hij staat op poten, waardoor je je niet met meerdere mensen in een klein hokje hoeft te proppen
– Er is een scherm waar je jezelf in ziet, zodat je zeker weet dat je leuk op de foto staat
– Iedereen kan op de foto, de foto wordt gemaakt met een timer
– Er rolt direct een fotostrip met 3 foto’s uit
– De fotostrips zijn te stijlen, bijvoorbeeld met een datum van het feestje of een thema versiering
– Hij is een heel stuk gemakkelijker mee te nemen en kan dus overal neergezet worden
– Er zit een professionele camera in, dus de foto’s zijn van topkwaliteit

De Polaroidcamera

Wil je liever rondlopen met een camera? Dan hebben we de ouderwetse Polaroidcamera. Daarmee kun je foto’s van anderen, wat dus als enige nadeel heeft dat er altijd iemand niet op de foto staat. Wel heb je weer de charme van het niet weten hoe de foto eruit komt, wat tot hilarische momenten kan leiden wanneer de afbeelding zichtbaar wordt. Sommigen zullen genieten van de nostalgie van deze camera, terwijl anderen toch liever poseren voor een schermpje.

De GIFbooth

Zijn je gasten meer fan van filmpjes dan foto’s? Of wil jij graag dat ze filmpjes maken, zodat die direct op social media gezet kunnen worden, bijvoorbeeld om je bedrijfsopening te vieren en een beetje gratis promotie te ontvangen? Dan is de GIFbooth juist erg leuk.
Met de GIFbooth kun je:
– GIFjes maken, korte bewegende beelden
– Boomerangs maken, korte filmpjes die als een boomerang heen en weer worden afgespeeld
– Gewone filmpjes maken, bijvoorbeeld van een gek dansje
– Foto’s maken, ook de GIFbooth komt met een aantal fotostrips die direct zijn af te drukken

Welke is het beste voor mijn feestje?

Welke je kiest is vooral afhankelijk van je eigen voorkeur en waarvan je denkt dat je gasten het leuk vinden. Het verschil zit hem vooral in de hoeveelheid foto’s en de flexibiliteit van de polaroidcamera. Je kunt ze natuurlijk ook combineren! Bijvoorbeeld een GIFbooth op 1 plek met 350 fotostrips en de mogelijkheid voor filmpjes, en een polaroidcamera met 20 extra foto’s om rond te laten gaan. Deze kost maar €39 extra, dus voor de prijs hoef je het niet te laten. Zoek je toch advies? Neem dan gerust contact met ons op en dan zullen we je helpen met je keuze!

Meer blogs