Waarom elke bruiloft een fotobooth kan gebruiken

Ga jij binnenkort trouwen en heb je het gevoel dat je aan één fotograaf niet genoeg gaat hebben om alle mooie momenten en gasten vast te leggen? Voordat je heel veel extra geld neerlegt voor een extra fotograaf, hebben wij een ander idee voor je. Waarom laat je je gasten niet zelf leuke foto’s maken? Dan kan de fotograaf zich volledig richten op het gelukkige koppel maar heb je toch foto’s van de hele dag. Met de fotobooth ben je nu je eigen fotograaf!

Inhoudsopgave

Fotograaf voor je bruiloft

Je gaat er natuurlijk nooit vanuit dat je details van de mooiste dag van je leven gaat vergeten. Maar toch gaat dat helaas wel gebeuren. Bovendien ben je natuurlijk ook niet overal bij. Je bent zo druk met jouw dag, dat je dat liefdevolle moment tussen je favoriete oom en tante dan weer net mist. En voor je vrienden heb je waarschijnlijk ook niet zoveel tijd als je zou willen.


Conclusie: je wilt het liefst de hele dag van de eerste tot de laatste seconde vastleggen, zodat je het tot in den treuren kan terugkijken. Dus je huurt een fotograaf in en misschien ook een videograaf, zodat je achteraf een mooi fotoboek hebt om doorheen te bladeren en een video waar alle lieve momentjes en lieve boodschappen aan jullie op vastgelegd worden. Fantastisch!


Maar hoeveel mensen moet je wel niet rond hebben lopen om echt alles en iedereen op de foto te kunnen vastleggen? Dat wordt waarschijnlijk een duur grapje. Daar moet een andere oplossing voor te vinden zijn. En dat is er, de fotobooth!

Wat is een fotobooth?

Bij een fotobooth denk je waarschijnlijk aan zo’n hokje waar je in gaat om leuke foto’s te maken en dan rolt er zo’n stripje met foto’s uit. Super leuk op de kermis of soms gewoon na een avondje stappen als je er eentje tegen komt. Onze fotobooth is vergelijkbaar, maar in een modern jasje en daardoor een stuk handiger. Het is namelijk geen hokje maar een klein kastje met een camera er in. Deze handige kast zet je op een leuke plek neer, waar je gasten zelf voor professionele fotograaf kunnen spelen.


De box wordt helemaal voor jullie ingesteld en de gasten – en jullie zelf natuurlijk – hoeven alleen maar op het knopje te drukken voor een leuke foto. Net zoals bij het hokje rollen er twee strips met foto’s uit. De volgende dag ontvangen jullie alle foto’s ook nog eens digitaal. Zo hebben jullie gasten een ontzettend leuk aandenken aan jullie mooie dag, maar kunnen jullie ook in de dagen erna heerlijk nagenieten van de leuke momentjes die jullie mogelijk hebben gemist.

Wat maakt de fotobooth speciaal?

Een fotobooth is extra leuk, omdat je gasten hem eenvoudig zelf kunnen gebruiken. In de tijd van smartphones kunnen we natuurlijk altijd selfies maken, maar hoe vaak hebben jullie nou echt goed op een selfie gestaan? 

Meestal staat 1 iemand er maar half op, of is het vanuit een hele verkeerde hoek, met slecht licht of is de foto bewogen. 100 Foto’s verder heb je er dan misschien eens eentje die wél echt leuk is. Op de fotobooth zie je meteen hoe de foto eruit komt te zien, waardoor iedereen er altijd goed opstaat. 

Bovendien leveren we hem met een koffer vol met gekke hoedjes, maskers en petjes. Zelfs degenen die niet graag op de foto gaan, zullen zich volop vermaken met deze gekkigheid. Wil je het helemaal feestelijk maken? Bestel er dan ook een mooie glitter achterwand bij!

Een persoonlijk ontwerp

De foto strips kunnen worden ingesteld met een eigen design. Dus in plaats van de saaie witte rand, kun je bijvoorbeeld een lieve boodschap voor je gasten achterlaten of kan de fotostrip in het thema van de bruiloft worden geprint. 

Je kunt hiervoor zelf een design aanleveren of ons van te voren doorgeven wat de wensen zijn, zodat wij iets moois voor jullie kunnen ontwerpen. Zo wordt het lekker persoonlijk en zullen je gasten altijd terugdenken aan jullie bruiloft wanneer ze de foto’s terugzien. Het is dus direct een ontzettend leuk aandenken!

Professionele foto’s, maar dan zelf gemaakt

De fotobooth van Hallofoto wordt geleverd met een professionele camera die door ons voor jullie mooie dag, volledig wordt ingesteld. Zo weet je zeker dat je haarscherpe en goed belichte foto’s krijgt, zonder dat je er een extra fotograaf voor hoeft in te huren. Geen scheve, bewogen en slecht belichtte selfies meer, maar professionele foto’s. Dit bespaart je kosten, zonder dat je er in kwaliteit voor hoeft in te leveren. Dat is toch een win-win situatie?

Meer blogs